We take you on a journey

make it happen

Wist je dat..

..67% van de websitebezoekers die van plan waren een aankoop te doen, onderweg naar de bestelknop alsnog afhaken? Niet om je bang te maken of zo. Maar deze mensen zijn dus al in de mood om geld uit te geven.

Hoe zorg je ervoor dat geïnteresseerde bezoekers wél blijven hangen op je site? En tot de door jou gewenste actie overgaan?

Door te letten op zaken als: copy, design, gebruiksvriendelijkheid en leesbaarheid.

Klinkt dit bekend?

R

Je hebt een website waar je voor 85% blij mee bent (zo ongeveer dan, hè)? Maar die net dat stukje ‘yes!-effect’ mist om bezoekers om te zetten in klanten.

R

Je hebt zelf een template gemaakt, maar de laadsnelheid valt tegen (en je weet niet waar dat aan ligt).

R

 Je overweegt een nieuwe website en wilt (tot je daarvoor budget hebt) meer omzet halen uit je huidige site.

R

Je bent zelf wel blij met je site, maar je omgeving herkent jou niet in je verhaal. En je klanten voelen zich al helemaal niet aangesproken.

R

Je website staat te glimmen online, maar je krijgt geen aanvragen van nieuwe klanten binnen.

R

Je bent altijd op zoek naar verbetering, en bent nieuwsgierig of en hoe je je site verder kunt perfectioneren.

In al deze gevallen is de websitescan nét wat je zoekt. Als jouw persoonlijke pro-team kijken wij met een frisse blik naar je online presentatie. We maken blinde vlekken zichtbaar, dragen nieuwe ideeën aan en zorgen ervoor dat je website weer ‘on fire’ is.

 

 

Wat is de websitescan?

Aan de hand van onze uitgebreide checklist scannen wij jouw website. Daarvoor kijken we naar zaken als gebruiksvriendelijkheid, flow, design, copy, calls to action, SEO en (met jouw toestemming) naar je Google Analytics. De verbeterpunten die we zien, nemen we met je door in een live gesprek (kan ook via Skype of Zoom).

Met als resultaat een masterplan om van de zwakke plekken op je website je sterke punten te maken.

R

copy

R

design

R

beveiliging

R

calls to action

R

SEO

R

vindbaarheid

R

klantvriendelijkheid

R

flow

R

snelheid

Wat verwachten wij van jou?

Een masterplan is pas écht een masterplan als je er daarna ook wat mee doet. De meeste oplossingen die wij aanreiken, zijn met een beetje kennis van hoe een website werkt makkelijk zelf te implementeren. Is je design of copy niet te redden met een paar eenvoudige wijzigingen, of schreeuwt je website aan de achterkant om een Marie Kondo makeover? Dan zoeken wij samen met jou naar een geschikte vervolgstap.

wat is Je investering?

Je investering voor de websitescan is € 350,- ex btw. Besluit je daarna de training bij ons te volgen, dan krijg je dit bedrag terug.

WEBSITE­SCAN

by ybsh
beveiligd betalen | Privacy beschermd

  

Pin It on Pinterest

Share This